stock_aerial_shot_of_dutch_highway.jpg

GECONDITIONEERD TRANSPORT

DOELGROEP

Slimme deeltrajecten en handige emballage-administratie

In het geconditioneerd transport werk je vaak met verschillende trajecten: de lading wordt opgehaald en door een andere auto uitgeleverd. Je hebt hierin veelal te maken met verschillende soorten fusten en emballage, waarvan je altijd wil weten waar deze zich bevinden.

Deeltrajecten inplannen

Met Filogic OpenTMS plan je eenvoudig deeltrajecten in voor geconditioneerd transport. Natuurlijk is het belangrijk dat deze gecombineerde planningen snel gemaakt zijn en chauffeurs op tijd kunnen rijden, zodat tijdsgevoelige producten niet te lang in een depot blijven staan. In ons TMS heb je dit in een handomdraai voor elkaar.

Fustadministratie en temperatuurmeters

In ons TMS houd je daarnaast eenvoudig je emballage bij, zodat je altijd weet waar fusten, pallets en karren zich bevinden. Ook zijn we in staat om koppelingen te maken met temperatuurmeters- en systemen, waarmee jij direct ziet of producten voldoende gekoeld staan.

Zo doen collega’s het!

Benieuwd naar de ondernemersverhalen van collega’s uit het geconditioneerd transport en hun ervaringen met Filogic OpenTMS? Ontdek het verhaal van:

Ontdek Filogic OpenTMS helemaal gratis!

Wil je meer weten over dit plansysteem voor geconditioneerd transport? De basislicentie is en blijft helemaal gratis en is vervolgens naar wens uit te breiden met extra functionaliteiten.

Maak een gratis account aan en neem geheel vrijblijvend een kijkje in het TMS!

Gratis ons TMS gebruiken?

Dit gaat je tijd en geld besparen

  • Binnen een paar minuten direct aan de slag

  • Twee weken lang gratis Premium features

  • Na twee weken blijft het OpenTMS gratis te gebruiken

  • Je zit nergens aan vast

  • Volledig én veilig in de cloud

Ja, graag

Testimonials

Star talk

De mening van onze klanten betekent veel voor ons. Wij geloven in samen starten, samen groeien en samen ontwikkelen.

De feedback van onze klanten is dan ook de belangrijkste input voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen het Filogic TMS. Zo weten we zeker dat het aansluit bij jouw wensen.

“Filogic is een bedrijf waarmee je makkelijk kunt schakelen, via korte lijnen. Direct vanaf het begin hadden we voor 95% een match en het overige deel hebben we samen opgelost. Bij grote partijen merk je dat dit soort dingen vaak lang duren. Bij Filogic is het snel sparren en op korte termijn zaken oplossen. Dit is heel belangrijk voor ons. Het houdt ons in beweging en voorbereid op de toekomst!” 

Jack van der Gugten

Hoek Flowers

“Binnen twee maanden was Filogic OpenTMS geïmplementeerd. Mijn planners en chauffeurs raakten al snel gewend aan deze nieuwe manier van werken. Na één maand was iedereen overtuigd en enthousiast. Mijn planners geven aan dat ze zich beter kunnen focussen en flink wat tijd besparen. Dus tegen ondernemers die nog twijfelen wil ik zeggen: probeer het gewoon.”

Theo Bos

MSS Transport

“Op ieder moment en vanaf elke plek heb je toegang tot de juiste informatie. Chauffeurs zien direct op wat voor locatie ze welke order moeten leveren. Ik ben blij dat iedereen met Filogic OpenTMS overweg kan en dat we met z’n allen lekker bezig zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat het transport goed wordt uitgevoerd en onze opdrachtgevers tevreden zijn.”

Myron Bishaie

Van de Lagemaat Transport

“Met Filogic OpenTMS hebben we een helder overzicht van onze planningen. Dit is erg wenselijk, want er wordt steeds vaker gevraagd wanneer een order wordt geleverd. In het digitale vrachtdossier staat ook precies wat per auto is geladen. En de lay-out van de eCMR ziet er altijd hetzelfde uit. Als één geheel, lekker professioneel.”  

Toine Slob

Meever & Meever