stock_aerial_shot_of_highway_bridge.jpg

OVER FILOGIC

Wij zijn Filogic en wij houden van vooruitgang. Zo dragen we met plezier bij aan de groeiambitie van transportbedrijven en -afdelingen door de inzet van ons eigen TMS.

Dit OpenTMS is 100% cloud-based en ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën! Deze revolutie binnen de transportsector is in de afgelopen jaren uitgebouwd en verfijnd tot een tool die erop gericht is om jouw business te stroomlijnen.

Met onze jarenlange ervaring in de transportsector weten we één ding zeker: elke vorm van transport vraagt om een eigen oplossing. Daarom hebben wij in ons TMS diverse functionaliteiten ontwikkeld, zodat jij jouw proces helemaal naar wens kunt samenstellen.

 • Jarenlange ervaring in transport en logistiek

 • 100% cloud-based

 • Koploper in de markt met innovatief OpenTMS

 • Vertrouwde partner van 100+ organisaties

 • Groot netwerk van brancheorganisaties, overheden, IT-, hardware en softwareleveranciers

BOEK EEN DEMO

Filogic’s Friends

In onze branche zijn goede connecties onmisbaar. Van sterke technische koppelingen tot verregaand samenwerkingsverband: wij zijn trots op ons netwerk!

Team

We zijn trots op ons hele Filogic-team dat continu bezig is met onze service en software. We stellen je daarnaast graag voor aan onze founders, die nog elke dag een belangrijke bijdrage leveren aan Filogic.

 • profielfoto-jitske.jpg

  Jitske

  CEO

  Jitske helpt jaarlijks tientallen transportbedrijven met de doorontwikkeling van hun transportproces door de inzet van Filogic OpenTMS. Vanuit haar rol als voorzitter van brancheorganisatie DALTI is zij daarnaast nauw betrokken bij ontwikkelingen en initiatieven in de markt.

 • profielfoto-marinus.jpeg

  Marinus

  CTO

  Marinus is verantwoordelijke voor de ontwikkeling van Filogic OpenTMS. Samen met zijn team zorgt hij voor regelmatige updates, nieuwe features, integraties én de optimale beveiliging van ons platform.

Testimonials

Star talk

Ontdek de ervaringen van anderen met Filogic OpenTMS!

Deze transportorganisaties gingen je al voor en profiteren van alle mogelijkheden van ons moderne TMS.

“Filogic is een bedrijf waarmee je makkelijk kunt schakelen, via korte lijnen. Direct vanaf het begin hadden we voor 95% een match en het overige deel hebben we samen opgelost. Bij grote partijen merk je dat dit soort dingen vaak lang duren. Bij Filogic is het snel sparren en op korte termijn zaken oplossen. Dit is heel belangrijk voor ons. Het houdt ons in beweging en voorbereid op de toekomst!” 

Jack van der Gugten

Hoek Flowers

 “Binnen twee maanden was Filogic OpenTMS geïmplementeerd. Mijn planners en chauffeurs raakten al snel gewend aan deze nieuwe manier van werken. Na één maand was iedereen overtuigd en enthousiast. Mijn planners geven aan dat ze zich beter kunnen focussen en flink wat tijd besparen. Dus tegen ondernemers die nog twijfelen wil ik zeggen: probeer het gewoon.”

Theo Bos

MSS Transport

“Op ieder moment en vanaf elke plek heb je toegang tot de juiste informatie. Chauffeurs zien direct op wat voor locatie ze welke order moeten leveren. Ik ben blij dat iedereen met Filogic OpenTMS overweg kan en dat we met z’n allen lekker bezig zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat het transport goed wordt uitgevoerd en onze opdrachtgevers tevreden zijn.”

Myron Bishaie

Van de Lagemaat Transport

“Met Filogic OpenTMS hebben we een helder overzicht van onze planningen. Dit is erg wenselijk, want er wordt steeds vaker gevraagd wanneer een order wordt geleverd. In het digitale vrachtdossier staat ook precies wat per auto is geladen. En de lay-out van de eCMR ziet er altijd hetzelfde uit. Als één geheel, lekker professioneel.”  

Toine Slob

Meever & Meever

Get in touch

Heb je vragen of ben je benieuw naar de mogelijkheden van Filogic OpenTMS voor jouw organisatie?