stock_aerial_shot_of_dutch_highway.jpg

EXPEDITIE

DOELGROEP

Snel schakelen met elke transporteur

Als expediteur is het zaak om voor elke logistieke uitdaging een slimme oplossing te vinden. Klanten bellen met een vraagstuk en het is aan jou om hiervoor een passend transporteur te vinden. De prijsafspraken met elke transporteur zijn hierin belangrijk, zodat jij de beste prijs kunt doorberekenen en een eerlijke winst draait op het project.

Inzicht in charters, tarieven en winst

Met de chartermodule in ons TMS heb je volledig overzicht van alle charters en de prijsafspraken die je met ze gemaakt hebt. Ook zie je direct welke omzet je hebt gedraaid, hoe je dit hebt uitbesteed en dus hoeveel winst je hebt gemaakt. Verder zie je welke facturen je nog gaat ontvangen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Planpakket op maat voor expeditie

Als expediteur is het onnodig om met uitgebreide planpakketten te werken. Daarom richten we Filogic OpenTMS speciaal voor jou zo eenvoudig mogelijk in, zodat jij alleen relevant informatie in beeld hebt en gemakkelijk ritten doorstuurt naar derden. Deze opdrachten maak je helemaal op maat met jouw lettertype, kleuren en logo in een slimme documentbuilder. Zo stuur jij in een handomdraai professionele documenten naar transporteurs.

Zo doen collega’s het!

Benieuwd naar de ondernemersverhalen van collega’s uit de expeditie en hun ervaringen met Filogic OpenTMS? Ontdek het verhaal van:

Ontdek Filogic OpenTMS helemaal gratis!

Wil je meer weten over dit plansysteem voor de expeditie? De basislicentie is en blijft helemaal gratis en is vervolgens naar wens uit te breiden met extra functionaliteiten.

Maak een gratis account aan en neem geheel vrijblijvend een kijkje in het TMS!

Gratis ons TMS gebruiken?

Dit gaat je tijd en geld besparen

  • Binnen een paar minuten direct aan de slag

  • Twee weken lang gratis Premium features

  • Na twee weken blijft het OpenTMS gratis te gebruiken

  • Je zit nergens aan vast

  • Volledig én veilig in de cloud

Ja, graag

Testimonials

Star talk

De mening van onze klanten betekent veel voor ons. Wij geloven in samen starten, samen groeien en samen ontwikkelen.

De feedback van onze klanten is dan ook de belangrijkste input voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen het Filogic TMS. Zo weten we zeker dat het aansluit bij jouw wensen.

“Filogic is een bedrijf waarmee je makkelijk kunt schakelen, via korte lijnen. Direct vanaf het begin hadden we voor 95% een match en het overige deel hebben we samen opgelost. Bij grote partijen merk je dat dit soort dingen vaak lang duren. Bij Filogic is het snel sparren en op korte termijn zaken oplossen. Dit is heel belangrijk voor ons. Het houdt ons in beweging en voorbereid op de toekomst!” 

Jack van der Gugten

Hoek Flowers

“Binnen twee maanden was Filogic OpenTMS geïmplementeerd. Mijn planners en chauffeurs raakten al snel gewend aan deze nieuwe manier van werken. Na één maand was iedereen overtuigd en enthousiast. Mijn planners geven aan dat ze zich beter kunnen focussen en flink wat tijd besparen. Dus tegen ondernemers die nog twijfelen wil ik zeggen: probeer het gewoon.”

Theo Bos

MSS Transport

“Op ieder moment en vanaf elke plek heb je toegang tot de juiste informatie. Chauffeurs zien direct op wat voor locatie ze welke order moeten leveren. Ik ben blij dat iedereen met Filogic OpenTMS overweg kan en dat we met z’n allen lekker bezig zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat het transport goed wordt uitgevoerd en onze opdrachtgevers tevreden zijn.”

Myron Bishaie

Van de Lagemaat Transport

“Met Filogic OpenTMS hebben we een helder overzicht van onze planningen. Dit is erg wenselijk, want er wordt steeds vaker gevraagd wanneer een order wordt geleverd. In het digitale vrachtdossier staat ook precies wat per auto is geladen. En de lay-out van de eCMR ziet er altijd hetzelfde uit. Als één geheel, lekker professioneel.”  

Toine Slob

Meever & Meever