stock_aerial_shot_of_dutch_highway.jpg

DISTRIBUTIE

DOELGROEP

Slimme routes met meerdere stops

In de distributie is het belangrijk dat je eenvoudig de beste en meest logische routes samen kunt stellen. Je moet hierin niet alleen rekening houden met locaties en losadressen, maar ook met de aard van de lading. Er zijn meerdere stops die overzichtelijk gecombineerd moeten worden óf je werkt juist met een vooraf bepaalde route die moet worden opgenomen in het systeem.

Aangeleverde routes opnemen in je TMS

In veel gevallen zijn de ritten voor transport in de distributie al van tevoren samengesteld. Je wil deze volledige ritten in je systeem krijgen en niet als losse opdrachten die alsnog moeten worden samengesteld.

Daar biedt Filogic OpenTMS diverse oplossingen voor. Of je nu een Excelbestand wil importeren, standaardroutes wil opnemen in je planbord, koppelingen wil maken met andere systemen of de informatie van de boordcomputer hiervoor wil gebruiken: wij zorgen ervoor dat jij altijd snel en eenvoudig alle informatie tot je beschikking hebt om een passende factuur te maken.

Informatie uit de boordcomputer

Filogic OpenTMS biedt de mogelijkheid om alle informatie van de rit uit de boordcomputer of chauffeursapp te halen. Op deze manier hoeft de planner aan het einde van de dag de opdracht alleen maar te controleren en te accorderen.

Zelf een charteropdracht samenstellen

Onze chartermodule biedt je de mogelijkheid om een charteropdracht op maat samen te stellen met jouw lettertype, kleuren en logo. Zo stuur jij in een handomdraai professionele documenten naar transporteurs.

Zo doen collega’s het!

Benieuwd naar de ondernemersverhalen van collega’s uit de distributie en hun ervaringen met Filogic OpenTMS? Ontdek het verhaal van:

Ontdek Filogic OpenTMS helemaal gratis!

Wil je meer weten over dit plansysteem voor distributie? De basislicentie is en blijft helemaal gratis en is vervolgens naar wens uit te breiden met extra functionaliteiten.

Maak een gratis account aan en neem geheel vrijblijvend een kijkje in het TMS!

Gratis ons TMS gebruiken?

Dit gaat je tijd en geld besparen

  • Binnen een paar minuten direct aan de slag

  • Twee weken lang gratis Premium features

  • Na twee weken blijft het OpenTMS gratis te gebruiken

  • Je zit nergens aan vast

  • Volledig én veilig in de cloud

Ja, graag

Testimonials

Star talk

De mening van onze klanten betekent veel voor ons. Wij geloven in samen starten, samen groeien en samen ontwikkelen.

De feedback van onze klanten is dan ook de belangrijkste input voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen het Filogic TMS. Zo weten we zeker dat het aansluit bij jouw wensen.

“Filogic is een bedrijf waarmee je makkelijk kunt schakelen, via korte lijnen. Direct vanaf het begin hadden we voor 95% een match en het overige deel hebben we samen opgelost. Bij grote partijen merk je dat dit soort dingen vaak lang duren. Bij Filogic is het snel sparren en op korte termijn zaken oplossen. Dit is heel belangrijk voor ons. Het houdt ons in beweging en voorbereid op de toekomst!” 

Jack van der Gugten

Hoek Flowers

“Binnen twee maanden was Filogic OpenTMS geïmplementeerd. Mijn planners en chauffeurs raakten al snel gewend aan deze nieuwe manier van werken. Na één maand was iedereen overtuigd en enthousiast. Mijn planners geven aan dat ze zich beter kunnen focussen en flink wat tijd besparen. Dus tegen ondernemers die nog twijfelen wil ik zeggen: probeer het gewoon.”

Theo Bos

MSS Transport

“Op ieder moment en vanaf elke plek heb je toegang tot de juiste informatie. Chauffeurs zien direct op wat voor locatie ze welke order moeten leveren. Ik ben blij dat iedereen met Filogic OpenTMS overweg kan en dat we met z’n allen lekker bezig zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat het transport goed wordt uitgevoerd en onze opdrachtgevers tevreden zijn.”

Myron Bishaie

Van de Lagemaat Transport

“Met Filogic OpenTMS hebben we een helder overzicht van onze planningen. Dit is erg wenselijk, want er wordt steeds vaker gevraagd wanneer een order wordt geleverd. In het digitale vrachtdossier staat ook precies wat per auto is geladen. En de lay-out van de eCMR ziet er altijd hetzelfde uit. Als één geheel, lekker professioneel.”  

Toine Slob

Meever & Meever