Eigenwijs, fris en helemaal van deze tijd

Automatisering in de logistiek kan slimmer, beter én goedkoper.

“Met de komst van ‘de cloud’ zagen wij een kans: een TMS 100% in de cloud, ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën!”

Samen vooruit

Wij zijn FiLogic en wij houden van vooruitgang. Zo dragen we met plezier bij aan de groeiambitie van transportbedrijven, door de inzet van ons eigen TMS. Volledig cloud-based, zeer flexibel én eenvoudig in gebruik. Een systeem dat met een vast bedrag per gebruiker per maand meegroeit met jouw organisatie. De implementatie regelen wij snel en helemaal gratis, zodat je direct aan de slag kunt. Zijn er problemen of vragen? Wij staan 24/7 klaar, zodat je nooit stilstaat.

FiLogic voor jou

FiLogic TMS is geschikt voor alle vormen van transport. Wel gaan wij voornamelijk vooruit met transportbedrijven die tussen de 9 en 100 auto’s hebben rijden. Maar ook start-ups, expediteurs en kleinere transporteurs zijn bij ons aan het juiste adres om een eerste stap richting automatisering te maken.

Samen starten

In andere gevallen kost de TMS implementatie veel geld, tijd en moeite. Niet bij FiLogic, integendeel zelfs. Het kost niets extra’s en gebruikers hebben enkel inloggegevens nodig om direct te kunnen starten. De rest verzorgen wij. Ook komen we persoonlijk langs om de belangrijkste gebruikers te trainen en gaan niet naar huis voordat iedereen de weg kent in FiLogic. Zo gaan we samen meteen goed van start!

Samen leren

Na de implementatie zit het supportteam van FiLogic 24/7 klaar voor alle vragen. Toch is het voor gebruikers fijn om specifieke informatie of uitleg terug te kunnen zoeken, zonder dat ze direct de supportdesk hoeven te bellen. Daarom hebben we in onze online support sectie met behulp van video tutorials, handleidingen en veelgestelde vragen alle functionaliteiten van het TMS verzameld.

Samen groeien

Groeien doen we samen. FiLogic TMS is daarom constant in ontwikkeling door een dynamische samenwerking met gebruikers. Dat betekent dat wanneer je functionaliteiten mist of ideeën hebt om de gebruiksvriendelijkheid nog beter te maken, we samen onderzoeken hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Zo groeit onze systeem continu verder tot een TMS dat jou volledig ondersteunt bij jouw werkzaamheden en bedrijfsgroei. Doordat je uitsluitend per gebruiker per maand betaalt, groeien wij ook kostentechnisch mee met jouw onderneming.

Wil jij samen met ons vooruit? Neem van vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over hoe wij samen starten, leren én groeien!

neem contact op

Probeer gratis!

Bel mij terug!

Waarom een proefaccount?

2 weken lang gratis en vrijblijvend kennismaken

 Je krijgt de volledige functionaliteit.

 Je zit helemaal nergens aan vast na de proefperiode.

 24/7 support, ook in de proefperiode.