Over Filogic

Samen starten

In andere gevallen kost de TMS implementatie veel geld, tijd en moeite. Niet bij het Filogic TMS, integendeel zelfs!
Gebruikers hebben alleen inloggegevens nodig om direct te kunnen starten. De rest verzorgen wij eenvoudig online en indien nodig komen we persoonlijk langs om de gebruikers te trainen. Hoe dan ook: we rusten niet voordat iedereen de weg kent in Filogic. Zo gaan we samen meteen goed van start!

Samen leren

Na de implementatie zit het supportteam van Filogic klaar voor alle vragen. Toch is het voor gebruikers fijn om specifieke informatie of uitleg terug te kunnen zoeken, zonder dat ze direct de supportdesk hoeven te bellen. Daarom hebben we in onze online support sectie met behulp van video tutorials, handleidingen en veelgestelde vragen alle functionaliteiten van het TMS verzameld.

Samen groeien

Ons TMS is constant in ontwikkeling door een dynamische samenwerking met gebruikers. Dat betekent wanneer je functionaliteiten mist of ideeën hebt om de gebruiksvriendelijkheid nog beter te maken, we samen onderzoeken hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Zo groeit onze systeem continu verder tot een TMS dat jou volledig ondersteunt in je werk en bedrijfsgroei.

Gratis ons TMS gebruiken?

Dit gaat je tijd en geld besparen

Ja, graag
  • Binnen een paar minuten direct aan de slag
  • Twee weken lang gratis Premium features
  • Na twee weken blijft het OpenTMS gratis te gebruiken
  • Je zit nergens aan vast
  • Volledig én veilig in de cloud

Testimonials

Star talk

De mening van onze klanten betekent veel voor ons. Wij geloven in samen starten, samen groeien en samen ontwikkelen.

De feedback van onze klanten is dan ook de belangrijste input voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen het Filogic TMS. Zo weten we zeker dat het aansluit bij jouw wensen.

Wij zijn zeer tevreden over onze keuze voor het brede pakket dat Filogic TMS biedt. Door de vele mogelijkheden sluit het precies aan bij onze wensen en werkzaamheden. Als we ergens mee zitten, kunnen we altijd contact opnemen en worden we direct geholpen.

Jasper Fix FCE Transport

Dit zouden veel meer mensen moeten gebruiken en ik roep elke vervoerder die nog geen goed plan en/of administratief systeem heeft op om te praten met ons of Filogic

Herman Holtes Expeditie Jaspers

Sinds wij gebruik maken van Filogic hebben we minimaal 1 fte op jaarbasis kunnen besparen

Jeroen Struiksma Freshtrans

Gebruik maken van Filogic TMS biedt Anewhere de mogelijkheid om wereldwijd toegang te krijgen tot onze gegevens. Flexibiliteit, innoveren en activeren heeft bij ons geleid tot een unieke samenwerking, waarbij we continu blijven voorlopen in ontwikkelingen.

Mike van Mierlo Anewhere

Ik heb in mijn carrière met ontzettend veel TMS systemen gewerkt en ze zijn allemaal ontworpen vanuit het standpunt van de administratie. Bij Filogic is dit anders: het is overduidelijk dat dit pakket is ontwikkeld vanuit het standpunt van de transportplanner.

Richard van 't Veer C. Vreugdenhil Transport