Zoals aangekondigd zijn wij naar aanleiding van onze roadmapsessie op 14 februari verder gegaan met de ontwikkeling van een nieuw planbord voor het tank-, container-, bulk- en kiepertransport. Vandaag hebben we goed nieuws: de voertuigenplanner is live! Vanaf nu kan iedereen die daar baat bij heeft dit nieuwe planbord inzetten voor zijn organisatie.

Inzicht voertuigen

De voertuigenplanner maakt tijdlijnen van transport inzichtelijk. Het laat zien waar voertuigen zich bevinden en wat ze aan het doen zijn. Dit maakt het nóg eenvoudiger om te plannen op tijd. Op het moment dat er bijvoorbeeld een opdracht tussendoor komt, zie je direct welk voertuig zich op de route bevindt en de vracht mee kan nemen.

Visualisatie planbord

In tegenstelling tot regulier transport, waar wagens van A naar B en weer terug gaan, heeft deze specifieke tak van transport te maken met wagens die van A naar B naar C et cetera gaan. Eén van de belangrijkste voordelen van de voertuigenplanner is dat opdrachten voor de chauffeur gevisualiseerd worden weergegeven. Het planbord helpt dit te organiseren en controleren.

Ook gebruikmaken van de nieuwe voertuigenplanner? Laat het ons weten, dan schakelen we deze voor je in.