De meest populaire add-on op ons TMS

FiLogic Track & Trace App

Chauffeurs of charters installeren de app eenvoudig via de App Store of de Google Play Store. Verbind de app met jouw FiLogic account en je kunt de auto volgen, chatten, opdrachten versturen en leveringen laten aftekenen.

bekijk functionaliteiten
Het full service pakket van Filogic

FiLogic transport management software uitgelegd in 2 minuten.
Zo simpel is het.

Direct starten

Ritten doorsturen

Met een druk op de knop stuur je de geplande route naar een smartphone of tablet

Digitale handtekening

Met een smartphone of tablet afleverbonnen of vrachtbrieven digitaal laten ondertekenen.

Navigatie

Eenvoudig navigeren naar alle adressen in binnen en buitenland

Chatten met de chauffeur

Via de slimme chat functie kun je communiceren met de chauffeur

Track & Trace

Altijd inzichtelijk waar je leveringen, je auto’s of je chauffeurs zich bevinden

Barcode scanner

Pakketjes en leveringen scannen met een smartphone of tablet. Via QR code of Barcode.

Meer weten over onze Transport Management Software?

Onze Track & Trace Apps zijn onderdeel van FiLogic TMS.
Ontdek hoe jij hiermee heel simpel Track & Trace kunt implementeren.

Ontdek onze Transport Management Software.
Onwaarschijnlijk veelzijdig

Filogic voor alle takken van transport.

FiLogic TMS is een compleet, professioneel TMS en bruikbaar voor alle vormen van transport. Je kunt eenvoudig zelf de functionaliteit die voor jouw werkwijze van toepassing is aan of uit zetten.

Wegtransport

Omdat je simpelweg alle stamgegevens in FiLogic TMS eigenhandig kunt aanpassen, maakt het niet uit wat je vervoert en waarop, waarin of waarmee. Van bulk tot machines, dieren of complete hotelketens je kunt het allemaal kwijt in onze software.

Expeditie

Heb je geen eigen wagenpark dan is FiLogic TMS zeker een aanrader. Met onze uitgebreide inkoop module beheer je in een overzicht alle inkomende facturen van bijvoorbeeld je charters. Ook zie je in een oog opslag bij welke charters of transporteurs de in te plannen rit het goedkoopste is.

Groupage

Het is heel gemakkelijk om in FiLogic een opdracht in verschillende trajecten te splitsen. Deeltrajecten noemen we dat. Ophalen, overladen, crossdocken of forwarden gaat moeiteloos dankzij deze feature. Daarnaast kun je in het planbord eenvoudig verschillende orders of trajecten combineren in een rit op basis van laadmeters of beladingsgraad.

Koeriers

Snel kunnen schakelen en beschikken over real time informatie dat kan met onze track & trace app. Je ziet altijd waar je chauffeur zich bevindt en je kan vanuit het TMS naar zijn / haar smartphone of tablet orders of chats sturen. Bij afleveren kan er direct worden getekend voor ontvangst.

Tanktransport

Wanneer je o.a. levensmiddelen vervoert is het van belang dat je goed registreert wat je hebt vervoerd. In FiLogic kun je altijd op basis van je kenteken administratie gemakkelijk terugvinden wat er in je tankwagen is vervoerd, door wie en wanneer. Je kan eenvoudig zelf in stamgegevens je producten aanmaken en deze voorzien van bijvoorbeeld IDTF codes. Het is eenvoudig om additionele diensten zoals bijvoorbeeld spoelstops toe te voegen.

Geconditioneerd transport

Alle vormen van geconditioneerd transport kun je kwijt in FiLogic. In onze stamgegevens module kun je eenvoudig je eigen ladingdragers en soorten auto’s aanmaken op basis van deze gegevens berekent FiLogic automatisch de beladingsgraad zodat je efficiënt kunt plannen. De temperatuur in een trailer krijg je via onze koppelingen met verschillende systemen weer keurig inzichtelijk in je dossiers en je dashboard.

Kieper transport

In de Kieper transport worden dezelfde ritten vaak meerdere keren per dag herhaald. FiLogic zorgt ervoor dat de chauffeur zelf in het TMS kan aangeven hoeveel ritten er een dag zijn gereden. Deze repeterende ritten kunnen heel simpel via de boordcomputer  of een app door de chauffeur worden aangemeld en zijn direct zichtbaar in het TMS. Dit scheelt een hoop administratie en telefoontjes

Supermarkt distributie

Heb je veel chauffeurs in te zetten en wil je een juist overzicht van welke chauffeurs er op welk moment inzetbaar zijn en hoeveel er in totaal beschikbaar zijn? Rijden jouw chauffeurs altijd op vaste auto’s of juist niet. Je krijgt hiervan een compleet overzicht in het chauffeursplanbord van FiLogic.

Bloemen en planten

Vervoer je bloemen en planten? Dan is het emballage of fust onderdeel vast erg belangrijk voor je. FiLogic administreert al het fust dat wordt vervoerd, achtergelaten of omgeruild. Met onze geïntegreerde fust registratie module kun je in een overzicht bijhouden waar het fust zich bevind, overzichten uitdraaien of mailen en dossiers archiveren.

We  support

Het FiLogic support team staat 24/7 voor je klaar.

1

Gratis implementatie

De implementatie van FiLogic TMS kost je helemaal niets extra's. Alle gebruikers ontvangen van ons een log in en wachtwoord en kunnen direct aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de factuur en alle documenten naar wens worden ingericht en voorzien van eigen huisstijl en logo.
2

Training op locatie

Na implementatie komen wij bij jullie langs om alle key users te trainen. We starten met de basics van het pakket en eindigen met de bedrijfsspecifieke elementen. We gaan niet naar huis voordat iedereen de weg kent in FiLogic.
3

24/7 Support

Het supportteam van FiLogic zit 24/7 klaar voor alle vragen over het transport management systeem. We zijn permanent bereikbaar per mail, telefoon, whatsapp of via de chat en zullen er alles aan doen om problemen zo snel mogelijk op te lossen.
4

Online tutorials

Alle functionaliteiten van het transport management systeem staan uitgebreid beschreven in onze support sectie. Je vind daar video tutorials, handleidingen en veelgestelde vragen. Kom je er toch niet uit? Dan staan we altijd klaar voor je.
Tobias van ReesInterlogic B.V.

“Het pakket ziet er modern uit en werkt heel eenvoudig. Het kostte me niet meer dan een teamviewer sessie van een uur om wegwijs te worden in de software.”

Jeroen StruiksmaFreshtrans B.V.

“Sinds wij gebruik maken van FiLogic hebben we minimaal 1 fte op jaarbasis kunnen besparen.”

Herman HoltesExpeditie Jaspers

“Dit zouden veel meer mensen moet gebruiken en ik roep elke vervoerder die nog geen goed plan en of administratief systeem heeft op te praten met ons of FiLogic”

Richard van 't VeerC. Vreugdenhil int Transport B.V.

“Ik heb in mijn carrière met ontzettend veel TMS systemen gewerkt en ze zijn allemaal ontworpen vanuit het standpunt van de administratie. Bij FiLogic is dit anders: het is overduidelijk dat dit pakket is ontwikkeld vanuit het standpunt van de transportplanner.”

Mike van MierloAnewhere B.V.

“Gebruik maken van Filogic biedt Anewhere BV de mogelijkheid om wereldwijd toegang te krijgen tot onze gegevens. Flexibiliteit, innoveren en activeren heeft bij ons geleid tot een unieke samenwerking waarbij we continue blijven voorlopen in ontwikkelingen.”

Jasper FixFCE Transport

“Wij zijn zeer tevreden over onze keuze voor het brede pakket dat FiLogic TMS biedt. Door de vele mogelijkheden sluit het precies aan bij onze wensen en werkzaamheden. Als we ergens mee zitten kunnen we altijd contact opnemen en worden we direct geholpen.”

Ben jij klaar om je bedrijf te automatiseren met de nieuwe generatie TMS software?

Ervaar de kracht van onze Transport Management Software, maak vrijblijvend een gratis account aan.

Start nu

Wij integreren naadloos met onder andere deze systemen