Support

FAQ

Veelgestelde vragen

Heb jij een algemene vraag over ons TMS of een samenwerking met Filogic? Bekijk onze veelgestelde vragen, wellicht vind je direct het antwoord op je vraag!

Documentatie

Artikelen die je verder helpen

Hier vind je handleidingen over instellingen, configuraties en het beheer van je account. Denk aan het aanpassen van wachtwoorden en het configureren van de e-mailserver.

Video tutorials

Antwoord in beeld en geluid

In deze tutorials laten we je zien hoe het TMS werkt, hoe je stamgegevens invult en vervolgens aan de slag gaat met planning en facturatie.

Niet gevonden wat je zocht?

We helpen je graag verder

  • Mail onze supportafdeling
support@filogic.nl

Testimonials

Star talk

De mening van onze klanten betekent veel voor ons. Wij geloven in samen starten, samen groeien en samen ontwikkelen.

De feedback van onze klanten is dan ook de belangrijste input voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen het Filogic TMS. Zo weten we zeker dat het aansluit bij jouw wensen.

Wij zijn zeer tevreden over onze keuze voor het brede pakket dat Filogic TMS biedt. Door de vele mogelijkheden sluit het precies aan bij onze wensen en werkzaamheden. Als we ergens mee zitten, kunnen we altijd contact opnemen en worden we direct geholpen.

Jasper Fix FCE Transport

Dit zouden veel meer mensen moeten gebruiken en ik roep elke vervoerder die nog geen goed plan en/of administratief systeem heeft op om te praten met ons of Filogic

Herman Holtes Expeditie Jaspers

Sinds wij gebruik maken van Filogic hebben we minimaal 1 fte op jaarbasis kunnen besparen

Jeroen Struiksma Freshtrans

Gebruik maken van Filogic TMS biedt Anewhere de mogelijkheid om wereldwijd toegang te krijgen tot onze gegevens. Flexibiliteit, innoveren en activeren heeft bij ons geleid tot een unieke samenwerking, waarbij we continu blijven voorlopen in ontwikkelingen.

Mike van Mierlo Anewhere

Ik heb in mijn carrière met ontzettend veel TMS systemen gewerkt en ze zijn allemaal ontworpen vanuit het standpunt van de administratie. Bij Filogic is dit anders: het is overduidelijk dat dit pakket is ontwikkeld vanuit het standpunt van de transportplanner.

Richard van 't Veer C. Vreugdenhil Transport