stock_aerial_shot_of_road_in_meadows.jpeg

Software

Filogic OpenTMS in 2 minuten

Zo simpel is het

Een TMS volledig in de cloud

De belangrijkste features op een rij

Wij houden van vooruitgang. Zo dragen we met plezier bij aan de groeiambitie van transportbedrijven, door de inzet van ons eigen TMS. Volledig cloud based, zeer flexibel én eenvoudig in gebruik. Een systeem dat met een vast bedrag per gebruiker per maand meegroeit met jouw organisatie. De implementatie regelen wij snel, online en volgens een strak plan, zodat je direct aan de slag kunt. Zijn er problemen of vragen? Wij staan graag voor je klaar, zodat je nooit stilstaat.

Bekijk features

De power van premium

De voordelen van ons OpenTMS Pro

  • Extra features & perks

  • Prijs per maand

  • Al beschikbaar vanaf één gebruiker

  • Maandelijks opzegbaar

Bekijk pricing

Slim koppelen met o.a.

logo-ms-dynamics-365.png
logo-ms-powerbi.png
logo-sap.png
logo-cash.png
logo-twinfield.png
logo-exactonline.png
logo-afas.png
logo-accountview.png
logo-data2track.png
logo-king.png
logo-webfleet.png
logo-rietveld.png
logo-transics.png
logo-muis.png
logo-trimble.png
logo-snelstart.png
logo-cbs.svg
logo-route42.svg
logo-ms-dynamics-365.png
logo-ms-powerbi.png
logo-sap.png
logo-cash.png
logo-twinfield.png
logo-exactonline.png
logo-afas.png
logo-accountview.png
logo-data2track.png
logo-king.png
logo-webfleet.png
logo-rietveld.png
logo-transics.png
logo-muis.png
logo-trimble.png
logo-snelstart.png
logo-cbs.svg
logo-route42.svg

Testimonials

Start talk

Ontdek de ervaringen van anderen met Filogic OpenTMS! Deze transport-organisaties gingen je al voor en profiteren van alle mogelijkheden van ons moderne TMS.

“Filogic is een bedrijf waarmee je makkelijk kunt schakelen, via korte lijnen. Direct vanaf het begin hadden we voor 95% een match en het overige deel hebben we samen opgelost. Bij grote partijen merk je dat dit soort dingen vaak lang duren. Bij Filogic is het snel sparren en op korte termijn zaken oplossen. Dit is heel belangrijk voor ons. Het houdt ons in beweging en voorbereid op de toekomst!” 

Jack van der Gugten

Hoek Flowers

 “Binnen twee maanden was Filogic OpenTMS geïmplementeerd. Mijn planners en chauffeurs raakten al snel gewend aan deze nieuwe manier van werken. Na één maand was iedereen overtuigd en enthousiast. Mijn planners geven aan dat ze zich beter kunnen focussen en flink wat tijd besparen. Dus tegen ondernemers die nog twijfelen wil ik zeggen: probeer het gewoon.”

Theo Bos

MSS Transport

“Op ieder moment en vanaf elke plek heb je toegang tot de juiste informatie. Chauffeurs zien direct op wat voor locatie ze welke order moeten leveren. Ik ben blij dat iedereen met Filogic OpenTMS overweg kan en dat we met z’n allen lekker bezig zijn. Uiteindelijk is het belangrijkste dat het transport goed wordt uitgevoerd en onze opdrachtgevers tevreden zijn.”

Myron Bishaie

Van de Lagemaat Transport

“Met Filogic OpenTMS hebben we een helder overzicht van onze planningen. Dit is erg wenselijk, want er wordt steeds vaker gevraagd wanneer een order wordt geleverd. In het digitale vrachtdossier staat ook precies wat per auto is geladen. En de lay-out van de eCMR ziet er altijd hetzelfde uit. Als één geheel, lekker professioneel.”  

Toine Slob

Meever & Meever