ICT Waarborg Keurmerk

ICT Waarborg Keurmerk

Het leveren van diensten in de cloud kan niet vergeleken worden met het leveren van ict-apparatuur of softwareproducten die op lokatie dienen te worden geïnstalleerd. Bij niet cloud diensten kan een Escrow Overeenkomst helpen bij het bieden van continuïteit. Dit is echter niet het geval bij diensten in de cloud. Om die reden heeft FiLogic zich aangesloten bij ICT Waarborg. ICT Waarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven.

Het doel van ICT Waarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven: onze klanten door extra zekerheden te bieden o.a. op het gebied van betrouwbaarheid en continuïteit. Wil je meer weten over hoe wij de continuïteit van FiLogic TMS garanderen? Neem dan contact met ons op of bezoek de website van ICT Waarborg op www.ictwaarborg.nl

Diverse documenten met kleine lettertjes

Algemene Voorwaarden
Service Level Agreement (SLA)
Privacy – en cookieverklaring

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over onze dienstverlening?  Dit betreuren wij zeer en zullen er alles aan doen dit op te lossen.  Stuur een e-mailbericht aan support@filogic.nl.  Wij zullen uiterlijk binnen 14 dagen op uw klacht reageren.