Is het iedere dag weer lastig om de planning goed in te richten? Want je weet niet wat de dag gaat brengen – één van de mooie onderdelen van ons vak, maar dat maakt de planning wel lastiger. Daar hebben wij ons TMS nu op aangepast. De transportopdracht is verbeterd en dat biedt vele extra mogelijkheden voor container- en tanktransporteurs!

Extra orderregels

Enige tijd geleden hebben wij het al mogelijk gemaakt om een opzet- en afzetadres toe te voegen aan de orderregel. Naar aanleiding van de feedback van onze klanten breiden wij deze mogelijkheid verder uit: meer stops per orderregel, maar ook een variabel aantal stops per regel. Daar voeg je bijvoorbeeld een spoelstop toe, enkel een opzet- en afzetadres of juist helemaal geen laad- of losadres.

Eindeloze planningsmogelijkheden

Wat is een stop? Een activiteit zoals laadstop, losstop, spoelstop, etc. Deze stops pas je gemakkelijk aan of je voegt een datum, tijdslot, referentie of opmerking toe. Afhankelijk van jouw type transport worden ook standaard stops toegevoegd. Voor containervervoerders zijn dit een opzet- en een afzetadres. Voor tanktransporteurs zijn dit een laad-, los- en spoelstop. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om zelf activiteiten aan te maken. Dat maakt het inrichten van de planning een stuk gebruiksvriendelijker. Voor iedereen.

Samen vooruit

Wij gebruiken ondernemers als leidraad voor ons TMS en denken graag mee. Samenwerken. Zo gaan we ook samen vooruit. Heb je hier nog vragen over of ben je benieuwd hoe het werkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag nu een proefaccount aan en ga direct aan de slag!