Raak je door de enorme stapel aan vrachtbrieven het overzicht kwijt? Kost het jou iedere dag telkens (te) veel tijd om alle vrachtbrieven één voor één door de scanner te jagen, ze vervolgens te uploaden naar de PC, om dan te wachten op een koppeling met jouw vrachtgegevens en facturen? Met het TMS van FiLogic zijn deze frustraties verleden tijd, want wij hebben de administratieve module een update gegeven. Dat betekent voor jou dat de administratieve afhandeling van vrachtbrieven / pakbonnen / CMR een peulenschil is geworden!

Automatisch gegenereerde QR-code

Alle vrachtbrieven (CMR) kun je nu door middel van een QR-code automatisch koppelen aan jouw orders, ritten en facturen. Het TMS van FiLogic genereert deze QR-codes automatisch en plaatst ze op iedere vrachtbrief. Wanneer je deze scant, herkent het systeem de code en is alles met één druk op de knop gekoppeld.

Voordelen update TMS

Het gehele administratieve proces – van het toesturen van de CMR tot aan de facturatie – is binnen het TMS van FiLogic nu volledig geautomatiseerd. Een groot voordeel. Je scant alles in en mailt het simpelweg naar je persoonlijke FiLogic e-mailadres. Dat is alles! Het TMS herkent en koppelt jouw gegevens en dát scheel een hele hoop werk, tijd en geld.

Samen vooruit

Wij gebruiken ondernemers altijd als leidraad voor ons TMS en denken graag mee. Zo gaan we ook samen vooruit. Heb je over onze nieuwe feature nog vragen of ben je benieuwd wat ons TMS voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag nu een proefaccount aan en ga direct aan de slag!