Groeien doen we samen

Jitske, FiLogic: “Groeien doen we samen. FiLogic TMS is constant in ontwikkeling door een dynamische samenwerking met gebruikers. Dat betekent dat wanneer je functionaliteiten mist of ideeën hebt om de gebruiksvriendelijkheid nog beter te maken, we samen onderzoeken hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Zo groeit ons systeem continu verder tot een TMS dat jou volledig ondersteunt bij jouw werkzaamheden en bedrijfsgroei. En vanwege onze gezamenlijk groei was de nieuwe propositie én kleur een logische stap.”

Samen starten, samen leren, samen groeien

Vooruitgaan doe je samen. Daarom vinden wij een goede implementatie, actieve samenwerking en onvoorwaardelijke ondersteuning heel belangrijk. Start je net met een onderneming en heb je geen zin om direct een grote investering aan te gaan, maar heb je wel behoefte aan automatisering? Het maakt niet uit of je nu met 9 auto’s of 60 rijdt, ons TMS is geschikt voor alle vormen van transport. We dragen met plezier bij aan de groeiambitie van transportbedrijven.

Volledig cloud based TMS

En dat maakt dat het TMS zeer flexibel én eenvoudig in gebruik is. Een systeem dat met een vast bedrag per maand meegroeit met jouw organisatie. Je bent niet gebonden aan een grote investering vooraf of dure servers én jij en jouw medewerkers hebben altijd en overal toegang tot het TMS. De implementatie regelen wij snel en helemaal gratis. Zo ga je direct aan de slag! Zijn er problemen of vragen? Wij staan 24/7 klaar, zodat je nooit stilstaat.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.